Over Ecolage.nl

Ecolage.nl is een interactief platform van en voor duurzame ondernemers en consumenten. Hier vind je alle ’groene’ bedrijven en winkels bij jou in de buurt.

Duurzame ondenemingen, winkels en restaurants kunnen zich gratis aanmelden en zich op een stijlvolle manier presenteren. Hierdoor kunnen consumenten op een makkelijke en snelle manier kennis maken met verantwoorde ondernemers bij hun in de buurt.

Ecolage.nl is dé zoekmachine voor bewuste consumenten en duurzame bedrijven. Of je nu op zoek bent naar duurzame producten, restaurants en winkels bij jou in de buurt, of naar informatie over een duurzame leveranciers, je vind alles snel en gemakkelijk op Ecolage.nl.
Ontdek met Ecolage.nl hoe makkelijk het is om een duurzame levenstijl te hebben!

Verkoopt u duurzame producten of bent u een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer? Alle duurzame bedrijven kunnen zich gratis aanmelden op Ecolage.nl. Hierdoor kunt u op een makkelijke en professionele manier onder de aandacht komen van bewuste consumenten en/of duurzame bedrijven.

Bent u een zakelijk leverancier van duurzame producten of diensten? Meld u aan op ecolage.nl/zakelijk en bereik op een professionele manier potentiële klanten.


Site door Bureau Groen Gras